بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا از شرکت یاسان

بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا از شرکت یاسان تاریخ انتشار: 1397/02/18

بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا از شرکت یاسان : بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا از شرکت یاسان

تعداد بازدید: 4132

سفیر جمهوری اسلامی ایران درکنیا که به منظور شرکت در همایش ((کنیا)) و معرفی فرصت های تجاری این کشور به اراک سفر کرده بود، باحضور در محل شرکت یاسان توانمندی های این واحد بزرگ صنعتی را مورد بازدید قرار داد.
مدیر کارخانه شرکت یاسان در این بازدید طی سخنانی به تشریح فعالیت ها و پروژه های اجرایی این شرکت در داخل و خارج از کشور پرداخت و گفت : این مجموعه با هدف طراحی و ساخت برج های انتقال نیروی برق و مخابرات از سال ۱۳۷۳ فعالیت خود را آعاز کرده است و با برخورداری از نیروی انسانی متخصص و ماهر و تجهیزات سخت افزاری مدرن امروزه به عنوان یک شرکت پیشرو در اجرای پروژه های کلید در دست بر اساس استانداردهای روز جهانی و بکارگیری آخرین تکنولوژی روز دنیا محسوب می شود.
مهندس فارسی افزود: اجرای ۱۷۰ پروژه مربوط به صنعت برق کشور در داخل و ۵ پروژه بزرگ در کشورهای بنگلادش ، سوریه، عراق(کردستان) و سنگال از حمله افتخارات این شرکت به شمار می رود.
وی ادامه داد: در حال حاضر بر پروژه های صنعت برق و مخابرات در کشورهای منطقه اشراف داریم و هدف گذاری آتی شرکت حضوری جدی در قاره آفریقا است که تحقق این امر در گروه حمایت های سیاسی و اقتصادی دولت است.
وی گفت: مهمترین مانع برای حضور در برخی کشورهای آفریقایی از جمله کنیا، عدم پذیرش ضمانتنامه های بانکی داخلی است و همین امر تمامی مباحث و ارزیابی های فنی را تحت الشعاع قرار می دهد.
مهندس فارسی اضهار امیدواری کرد با رایزنی های سفارت جمهوری اسلامی ایران در کنیا این مانع برطرف گردد.
وی ادامه داد: این شرکت توانسته است با حمایت های سازمان صنعت، معدن وتجارت و سایر بخش های اجرایی استان، جضور پررنگی در کشورهای منطقه داشته باششد و امید میرود با گشایش بازار آفریقا بر روی تولیدکنندگان و صنعتگران ایرانی، سهم بیشتری از تولید و تجارت جهانی را کسسب نماییم.
وی گفت: شرکت یاسان در تمامی ابعاد طراحی ، ساخت،احرا و بهربرداری از دکل های انتقال نیرو و دکل های مخابراتی از دانش و تکنولوژی کامل برخوردار بوده و قادر به اجرا و حمایت پروژه های EPC در سراسر دنیاست.
مدیر روابط عمومی شرکت یاسان نیز در این بازدید به ارایه توضیحاتی در خصوص توانمندی ها و امکانات فنی و صنعتی این واحد بزرگ پرداخت و گفت: اجرای پروژه ای به وزن ۲۷ هزار تن طی ۱۸ ماه در سوریه و مشابه آن در بنگلادش از جمله موقعیت های این شرکت در عرصه خارجی است که نقش بسیار تعیین کننده ای در افزایش اعتماد طرف های خارجی به توانمندی های شرکت یاسان است.
مهندس پژمان فارسی افزود: شرکت یاسان با برخورداری از ۸ هزار متر مربع کارگاه های تولیدی، سالیانه قادر به تولید بیشاز ۳۰،۰۰۰ تن انواع محصول میباشد.
وی خاطرنسان کرد: واحد طراحی و مهندسی شرکت یاسان با در اختیار داشتن کادری متخصص و نرم افزارهای مرتبط، تمامی محصولات خود را منطبق بر استانداردهایی جهانی تولید، نصب و به بهره برداری میرساند.
رئیس  سازمان توسعه ، معدن و تجارت استان مرکزی نیز که در این بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا را همراهی می کرد، گفت: شرکت یاسان یکی از شرکت های فعال و مطرح استان مرکزی است که به عنوان صادرکننده نمونه کشوری شناخته می شود.
حاجی پور افزود: بهره گیری از توان متخصصات داخلی و بومی سسازی تکنولوژی های  نوین در این عرصه از ویژگی های بارز این واحد بزرگ تولیدی است.
وی ادامه داد : اگربرخی مباحث سیساسی و موانع بانکی برای ورود به قاره آفریقا و به ویژه کشور کنیا برطرف شود، شرکت یاسان قادر است تا نقشش ارزنده ای در استان و کشور در قالب صادرات محصول و تکنولوژی به این کشور ایفا نماید.
وی قاره آفریقا را سرزمین فرصت های سرمایه گذاری دانست و گفت: به زودی یک هیئت اقتصادی و تجاری از استان مرکزی به این کشور اعزام خواهد شد.
حاجی پور، هدف از از=عزام این هیئت را شناسایی فرصت های سرمایه گذاری، معرفی توانمندی های استان و برقراری تعملات گسترده به منظور توسعه روابط تجاری استان با این کشور عنوان کرد.
وی افزود: بررسی زمینه های همکاری بار رویکرد توسعه صادرات و حضور جدی در بازار آفریقا توسط گروه آفریقایی سازمان توسعه تجارت در حال انجام است.
.ی همچنینسفر سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا به اسستان مرکزی را فرصتی برای معرفی بیشتر توانمندی های صنعتی استان عنوان کرد و گفت : استان مرکزی توان تولید ۹۰ درصد از نیازهای کشور کنیا را داراست.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور کنیا را دروازه ورود به کشور شرق قاره آفریقا عنوان کرد و هادی فرجوند ادامه داد: صنعتگران و بازرگانان جمهوری اسلامی ایران به خصوص استان مرکزی باید برای جذب بازارکنیا در کوتاه تری زمان ممکن وارد عمل شوند و در همه بخش های صنعتی، کشاورزی و خدماتی در این کشور حضور بررنگی داشته باشند.
وی گفت: کشور کنیا در بخش های خدمات فنی و مهندسی، سد سازی، آبرسانی، تولید و اکتشافات نفتی، بهداشت و درمان، هتل داری، کشت فراسرزمینی، فرآورده های لبنی و غیره بازار مناسبی دارد که صنعتگران و سرمایه گذاران ایرانی می توانند با ورود به این عرصه ها نقش آفرینی مطلوبی در اقتصاد کشور و توسعه صادرات داشته باشند. 

 لینک خبر: اینجا را کلیک نمایید.