انتشار گزارش بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا از شرکت یاسان

انتشار گزارش بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا از شرکت یاسان تاریخ انتشار: 1397/02/18

انتشار گزارش بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا از شرکت یاسان : انتشار گزارش بازدید سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا از شرکت یاسان

تعداد بازدید: 3920

همایش معرفی فرصت های تجاری با کنیا با حضور سفیر ایران در کنیا و برخی از مسئولان استانی استان مرکزی در اراک و با حضور سفیر ایران در کنیا و جمعی از فعالان اقتصادی استان به همت اتاق بازرگانی صنایع و معادن وکشاورزی اراک برگزار شد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا گفت: کشور کنیا دروازه ورود به کشورهای شرق قاره آفریقا است و این کشور می تواند بستر مناسبی برای ورود تولیدات و خدمات ایرانی باشد.
هادی فرجوند گفت: قبل از توافق هسته ای و برجام، هیچ یک از کشورهای آفریقایی به خصوص کنیا تمایلی برای گسترش مراودات تجاری با ایران را نداشتند اما، اکنون نگاه کشورها به ویژه قاره آفریقا به ایران تغییر کرده و مشتاق توسعه مراودات تجاری هستند.
وی ادامه داد: پس از توافق هسته ای و با سیاست های صحیح اتخاذ شده از سوی دستگاه دیپلماسی، میزان تعامل ایران با کشورهای آفریقایی افزایش چشمگیری داشت اما، این توفیق کافی نیست و صنعتگران ایرانی به خصوص استان مرکزی باید افق دید خود را گسترش داده و نسبت به جذب بازار مصرف کشورهای آفریقایی به خصوص کنیا تلاش مضاعف کنند.
هادی فرجوند  افزود: جذب بازار ۴۲ میلیون نفری کشور کنیا زمینه حضور صنعتگران و بازرگانان ایرانی را به جمعیت ۱۶۰ میلیون نفری شرق قاره آفریقا فراهم می کند.
وی ادامه داد: رشد اقتصادی کشور کنیا از ۱۰ سال گذشته مثبت بوده به طوری که در سال گذشته میلادی، این کشور رشد پنج درصدی را تجربه کرد که این مهم گسترش طبقه متوسط را به دنبال داشته است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا بیان کرد: رشد طبقه متوسط در کشور کنیا، نیازهای نامحدودی در همه بخش های صنعتی، خدماتی و کشاورزی را به دنبال داشته و سیل صنعتگران کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی را به این کشور روانه کرده است.
وی گفت: صنعتگران و بازرگانان ترکیه ای، آمریکایی، تانزانیایی، هلندی و چینی در بخش صنعت، عربستانی در بخش کشاورزی و ایتالیایی ها در بخش خدمات در کشور کنیا حضور پر رنگی دارند.
فرجوند بیان کرد: صنعتگران و بازرگانان جمهوری اسلامی ایران به خصوص استان مرکزی برای جذب بازار مصرف کنیا باید در اسرع وقت با تیم های تخصصی و کارشناسی در همه بخش های صنعتی، کشاورزی و خدماتی در این کشور حضور پیدا کرده و زمینه گسترش مراودات تجاری با این کشور را فراهم کنند.
وی بیان کرد: فرش دستباف و ماشینی، منسوجات، پارچه و پوشاک، انواع مواد غذایی، مواد شوینده، کیف، کفش و محصولات چرمی، انواع مواد پتروشیمی و نفتی، مصالح ساختمانی، کلید و پریز، لوازم خانگی، انواع آهن آلات، ماشین آلات کشاورزی و راهسازی، خودرو و کامیون، تجهیزات پزشکی، گل و محصولات گلخانه ای و گوشت سفید و قرمز بیشترین بازار مصرف در کنیا را داراست که بازرگانان و صنعتگران ایرانی و استان مرکزی توان صادرات این محصولات را دارند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در کنیا بیان کرد: کشور کنیا در بخش های خدمات فنی و مهندسی، سدسازی و آبرسانی، تولید و اکتشافات نفتی، بهداشت و درمان، هتلداری، کشت فرا سرزمینی، فرآورده های لبنی، تولید کنسانتره و ساخت مبلمان بازار مناسبی دارد که صنعتگران ایرانی می توانند در این بخش ها نیز فعالیت کنند.
در انتهای برنامه سفر سفیر محترم ایران در کنیا از شرکت یاسان به عنوان صادر کننده نمونه ملی بازدید به عمل آوردند و خاطر نشان کردند که شرکت یاسان با چنین توانمندی هایی قطعا میتواند بازارهای شرق آفریقا را در تصاحب خود در آورد. در پایان ایشان اعلام همکاری خود را مبنی بر حمایت شرکت یاسان جهت شناسایی و ورود مستقیم به بازار کنیا اعلام کرد و در این خصوص پیشنهاداتی ارائه گردید.