دکل های فشار قوی

برجهای 33 کیلو ولت

برجهای 33 کیلوولت خطوط 33 کیلو ولت از دسته خطوط فشار قوی محسوب شده که از آنها به عنوان خطوط فوق توزیع نیز یاد می برند. برج های تیپ A , B, C برجهای رایج تولیدی این سطح ولتاژ در شرکت یاسان هستندکه به شکل دو و تک مداره باز طراحی(سبک سازی( شده اند. از این برج ها به شکل وسیعی در محدوده جغرافیایی ایران استفاده شده است. برج های مذکور در پروژه های داخلی و خارجی همانند کشور سریلانکا استفاده شده است.

برجهای 63 کیلو ولت

برجهای 63 کیلوولت خطوط 63 کیلو ولت از دسته خطوط فشار قوی محسوب شده که از آنها به عنوان خطوط فوق توزیع نیز یاد می برند. برج های تیپ NN , AA, CC برجهای رایج تولیدی این سطح ولتاژ در شرکت یاسان هستندکه به شکل دو مداره باز طراحی(سبک سازی( شده اند. از این برج ها به شکل وسیعی در محدوده جغرافیایی ایران استفاده شده است. برج های مذکور در پروژه هایی چون فارسان کوهرنگ، شهرک صنعتی شاهرود، برق فارس، خط دوم آبرسانی زاهدان و غیره استفاده شده است.

برجهای 132 کیلو ولت

برجهای 132 کیلوولت خطوط 132 کیلوولت از دسته خطوط فشار قوی محسوب شده و از آنها به عنوان خطوط فوق توزیع نیز یاد می برند. برج های تیپ 10A,-3A, HS2-MS030A, T260A-T2 ,نیز در پروژه سلطان آباد، صفی آباد مورد استفاده قرار گرفته و به لحاظ ابعادی مشابه تیپ 3A-MS0 است.

برجهای 230 کیلو ولت

برجهای 230 کیلوولت خطوط 230 کیلو ولت از دسته خطوط فشار بسیار قوی محسوب شده و از آنها به عنوان خطوط انتقال نیز یاد می کنند. برج های -T1 ,30-T1 ,10-HS1 ,3-LS160برج های تک مداره مورد استفاده در پروژه کشور سنگال واقع در قاره آفریقا هستند که در شرکت یاسان طراحی و تولید شده اند.

برجهای 400 کیلو ولت

برجهای 400 کیلوولت خطوط 400 کیلو ولت از دسته خطوط فشار بسیار قوی محسوب شده و از آنها به عنوان خطوط انتقال نیز یاد می کنند. برج های 60-T1 ,30-T1 ,10-HS1 ,3-LS1 برج های تک مداره قدیمی(طرح KEC) مورد استفاده در پروژه هایی چون شادمهر در استان خراسان، میانه اردبیل واقع در استان آذربایجان شرقی و بیرجند زاهدان در استان سیستان و بلوچستان هستند.

دکل های تلسکوپی

دکلهای روشنایی

(در حال بروز رسانی اطلاعات ... )

برجهای مخابراتی تلسکوپی

برج‌های مخابراتی تلسکوپی برج‌های مخابراتی تولید شده در شرکت یاسان تنوع بسیار زیادی از لحاظ طراحی و کاربرد دارند. بخش بزرگی از مشتریان این محصولات، شرکت‌های مخابراتی نظیر همراه اول, ایرانسل و مخابرات ایران هستند. استفاده از آخرین استانداردهای جهانی در طراحی و ساخت این دست از برج‌های مخابراتی، یاسان را به نامی آشنا برای مشتریان تبدیل کرده است.

برج های تلسکوپی انتقال نیرو

برج های تلسکوپی انتقال نیرو برج‌های تلسکوپی یا تک‌پایه عموما در مناطقی به کار می‌روند که در مسیر خط انتقال، محدودیت فضا وجود دارد. این نوع برج‌ها فضای کمتری را اشغال می‌کند و امکان صعود از آنها کمتر از برج‌های مشبک است. لذا برج‌های تلسکوپی انتقال نیرو برای مناطق شهری با تراکم جمعیت بالا، بسیار مناسب هستند. شرکت یاسان از سال 1384 تولید این نوع دکل‌ها را آغاز کرده و اکنون با ظرفیت تولید 40 هزار تن در سال و تیم تخصصی طراحی در این رشته, یکی از تامین کنندگان معتبر انواع دکل‌های تلسکوپی در ایران محسوب می‌شود. از جمله پروژه های انجام شده میتوان به پروژه خط انتقال برق 63 کیلوولت ملک مکان به کارفرمایی برق منطقه ای فارس اشاره کرد که با موفقیت تحویل موقت گردید و در حال حاضر به بهره برداری رسیده است. عکس های این پروژه را از اینجا و یا در قسمت گالری میتوانید مشاهد نمایید. همچنین لیست کلیه پروژه های دکلهای تلسکوپی را میتوانید در بخش مربوطه در صفحه پروژه ها ملاحظه نمایید.

دکل های فشار ضعیف

(در حال بروز رسانی اطلاعات...)

گریتینگ

گریتینگ پله

گریتینگ پله براساس استاندار BS4592 و MBG531 تولید می گردد. در حال حاضر عمده سفارشات به صورت الکتروفورج تولید می گردد که باعث استحکام و یکنواختی بیشتر قطعات می گردد.گریتینگ پله همانطور که در عکس زیر معلوم است سه بخش اصلی دارد:

1. گریتینگ: بر اساس کاربرد از دو نوع مضرس و معمولی استفاده می شود.

2. بغل پله: براساس نقشه راه پله سورخکاریهایی در ورق کناری جهت سهولت نصب ایجاد می گردد.

3. جلو پله: ورق جلو پله برای افزایش استحکام , اصطحکاک و ایمنی پله استفاده می شود

بسیاری از صنایع پتروشیمی, نفت و گاز و صنایع غذایی و کشاورزی از این نوع پله ها استفاده می کنند. این نوع پله ها علاوه بر استحکام بالا , مانع از سر خوردن کاربران هنگام نشت مواد نفتی در سطح می شود و به راحتی مواد از روی سطوح خارج میشود.

گریتینگ مضرس (داندانه دار)

گریتینگ مضرس همانند مابقی گریتینگ ها به دو صورت الکترروفوج و دستی تولید می گردد. تفاوت این محصول در سطح ناصاف و دندانه دار تسمه های بکار رفته میباشد. در بیشتر سفارشات از نوع الکتروفورج استفاده می شود زیرا نه تنها استحکام بیشتری نسبت به نوع دستی دارد بلکه از لحاط ظاهر از یکنواختی بیشتری برخوردار است به نحوی که گاها در طراحی های دکوراسیون داخلی استفاده می گردد. این نوع گرتینگ اصطحکاک بیشتری با اشیا سطحی برقرار میکند و امکان تردد و کار در شرایط بسیار لغزنده را به کاربران میدهد. از جمله این شرایط میتوان به یخزدگی سطوح و ریزش مواد لغزند مانند نفت و محصولات نفتی اشاره کرد. تسمه بکار رفته در این نوع گریتینگ طی یک فرآیند پانچ یکطرفه به صورت دندانه دار تولید می شود و در فواصل مشخص به همراه باربرهای چهارگوش تابیده توسط دستگاه اتوماتیک الکترومکانیکی با ایجاد جریان برق در نقاط اتصال بهم ممزوج میشوند.

گریتینگ تسمه در تسمه

گریتینگ تسمه در تسمه از جمله گریتینگ هایی است که به روشهای دستی و الکتروفورج تولید می گردد. این نوع گریتینگ استحکام بیشتری نسبت به نوع تسمه در میلگرد دارد و تسمه ها با ایجاد شیار به صورت شانه ای در هم فرو رفته و توسط جوش به یکدیگر متصل می گردند. استانداردهای متفاوتی برای کاربرد صنایع از این نوع گریتینگ تعریف گردیده است که نهایتا این محصول را به یکی از پرکاربردترین , امن ترین پوشش سطوح مبدل کرده است.

گریتینگ الکتروفوج

گریتینگ الکتروفوج از اتصال رابط ها و باربرها (که معمولا میله چهار پهلو می باشند) توسط یک دستگاه اتومکانیک تولید می گردد. دستگاه جوش الکتروفورج علاوه بر عبور جریان الکتریکی با فشار مکانیکی باعث ذوب شدن مقاطع متصل می گردد و به سبب آن گریتینگ یکدست و یکپارچه تولید می گردد. در گالری زیر دستگاه الکتروفورج را در حین ساخت و محصول نهایی را می توانید مشاهده نمایید.

کلمپ گریتینگ

کلمپ گریتینگ یا همان بست گریتینگ از جمله اتصالات غیر جوشی گریتینگ به سازه مربوطه می باشد. این نوع کلمپ ها بر اساس نوع گرتینگ گاها متفاوت تولید می گردد. استفاده از این نوع کلمپ بیشتر در مکانهایی استفاده میشود که امکان جوشکاری وجود ندارد و یا احتمال جابجایی گریتینگ وجود دارد. در گالری زیر نحوه استفاده از این نوع کلمپ به همراه عکس از محصول ارائه شده است

سازه های پست برق

پایه های فلزی پست برق

تمامی سازه های فلزی بکاررفته در پست های انتقال نیرو همانند پایه های مقره و رکهای فلزی توسط شرکت یاسان طراحی, تولید و اجرا میگردد. این نوع سازه ها به صورت گالوانیزه گرم پوشش دهی می شوند و از لحاظ طراحی بسیار ساده بوده و گاها اتصالات یه صورت جوش اجرا میگردد. تاریخچه تولید این نوع سازه ها در شرکت یاسان قدمت دیرینه دارد و از سال 1373 تولید و گالوانیزه این قطعات انجام می گرفته است.

گنترهای پست برق

سازه‌های گنتری در پست‌های انتقال برق به کار می‌روند که از نظر طراحی و مواد بکار رفته و نحوه تولید آن مشابه برج‌های انتقال نیرو می باشند. شرکت یاسان در پروژه‌های مختلف در سراسر ایران، این نوع سازه‌ها را در ولتاژهای مختلف از 63 کیلوولت تا 400 کیلوولت تولید کرده و به‌کار برده است.

شرکت یاسان همواره در بسیاری از پروژه‌های داخلی و خارجی، به صورت غیرمستقیم، به عنوان تامین‌کننده سازه‌های فلزی پست انتقال، حضور داشته و تولید بیش از 6000 تن گنتری با بیش از 50 قرارداد موفق را در کارنامه خود ثبت کرده است.

سازه های گنتری، یکی از سازه های پرکاربرد در پست های خط انتقال برق است. عملیات احداث فونداسیون و نصب گنتری توسط تیم اجرایی شرکت یاسان انجام میشود. این شرکت تا کنون چندین پروژه EPC موفق را در حوزه تولید و نصب پروژه های سازه های گنتری، همانند پروژه گنتری های پست لامرد, پست امیرکبیر و ... در کارنامه خود ثبت کرده است. در این پروژ هها نیز همانند همه پروژ ههای اجرا شده توسط شرکت یاسان، تمامی الزامات سلامتی و زیست محیطی مطابق با استانداردهای بین المللی رعایت شده است.

دکلهای مخابراتی

دکلهای پشت بام

دکل‌های روف‌تاپ این نوع دکل‌ها به اشکال مشبک و مونوپول برای استفاده بر روی پشت‌بام طراحی و ساخته می‌شوند. این نوع برجها به علت محدودیت فضا در مناطق شهری بسیار پر کاربرد می باشد و معمولا قطعات آن به راحتی قابل حمل و نصب توسط شخص می باشد.

دکلهای NB

(در حال بروزرسانی اطلاعات ...)

دکلهای زیبا سازی شده

(در حال بروزرسانی اطلاعات ...)

دکلهای مهاری

دکل‌های مهاری به‌وسیله سیم مهار با زمین یا تکیه‌گاه دیگری مهار می‌شوند. این نوع دکل‌ها بنا بر مزیت اصلی‌شان که سبک وزن بودن است، در مکان‌هایی با فضای محدود، مورد استفاده قرار می گیرند و کاربرد اصلی آنها در شبکه موبایل. رادیو، بی‌سیم و شبکه‌های کامپیوتری است.

دکلهای 4 پایه خود ایستا

دکلهای 4 پایه یا دکل‌های خودایستا دکل‌‍‌هایی میباشند که شامل ۴ پا یا لگ می باشند که با اعضای خرپائی به هم متصل می‌شوند. ارتفاع و بار روی دکل بر اساس نیاز کارفرما قابل تغییر است که توسط تیم مهندسی محاسبه و توسط کارگاه مخابراتی شرکت یاسان تولید میگردد.

دکلهای 3 پایه مخابراتی

دکلهای 3 پایه مخابراتی یکی از پر کاربردترین برجهای ارتباطی در ایران می باشد که نمونه آنها برای شرکت های همراه اول, ایرانسل و رایتل تولید نصب و راه اندازی شده است. این نوع دکل از 16 متر الی 60 متر ارتفاع دارد.

سایر سازه ها

پایه های سلول های خورشیدی

پایه های سلول های خورشیدی بعد از پنل های خورشیدی حجم قابل توجهی از سرمایه را به خود اختصاص میدهد و اکثر مشتریان به دنبال کاهش هزینه در این بخش از پروژه میباشند. شرکت یاسان با طراحی اختصاصی این نوع سازه ها گزینه های مختلفی پیش رو مشتریان می گذارد. به عنوان مثال در یکی از طراحی ها از مقطع ناودانی که به روش کوبشی در خاک قرار میگیرد استفاده شده است این مقطع شاید کمی هزینه خرید آهن آلات را بالا ببرد ولی این نکته نباید فراموش شود که این نوع از آهن آلات در مقایسه نوع کلد فرم به عنوان سرمایه نیز تلقی می شود و هر زمان قابل فروش و تبدیل می باشد در حالیکه در نوع کلد فرم بیشتر هزینه برای اجرت ساخت و فرم دهی قطعات پرداخت می شود و شاید خیلی ارزش سرمایه ای نداشته باشد.

سازه های زینتی

(در حال بروزرسانی اطلاعات...)

دکلهای تله کابین

دکلهای تله کابین از جمله محصولاتی است که از سال 1380 در شرکت یاسان تولید و اجرا شده است. از معروفترین پروژه های ساخت دکلهای تله کابین میتوان به خط تله کابین نمک آبرود, تله کابین لاهیجان و تله کابین عون بن علی واقع در تبریز نام برد. طراحی تعدادی از پروژه ها توسط شرکت اتریشی Doppelmayr انجام شده است. این نوع از سازه های فلزی دقیقا براساس استانداردهای خواسته شده در تولید رعایت شده است که از دقت و ضریب اطمینان بالاتری نسبت به سایر سازه ها برخوردار می باشد.

پایه های برق خط راه آهن

دروازه های ریلی یا پایه های برق خط راه آهن از جمله سازه های فلزی می باشد که عمدتا قطعات آن با جوش متصل می گردد و دلیل اصلی آن ویبریشن رفت و آمد قطارها در کنار پایه میباشد که منجر به حرکت پیچ مهره ها میشود. این پایه ها اشکال مختلف دروازه ای و تک پایه بر اساس طراحی خطوط ریلی به اشکال مشبک و لوله ای مشاهده میشود. طراحی اینگونه سازه ها براساس برآورد بارهای روی سازه از جمله توانمندی های شرکت یاسان میباشد. طی سالهای گذشته پروژه های بزرگ ملی همانند پروژه خط مترو مهرشهر تا شهر جدید هشتگرد توسط شرکت یاسان تولید و تحویل گردید.

پایه ها فشار ضعیف

(در حال بروزرسانی اطلاعات ...)

سازه های تفریحی

سازه های تفریحی شامل سازه هایی است که زیر ساخت نصب تجهییزات تفریحی محسوب میشود. این نوع سازه ها ترکیبی از ورق , لوله , نبشی و مقاطع فلزی دیگر می باشد که همگی طبق استاندارد ASTM A123 گالوانیزه می گردد. پروژه سورتمه شهرک توریستی نمک آبرود شامل سازه های فلزی می باشد که توسط شرکت یاسان تولید گردید. این سازه ها متحمل لودینگ کلیه نیروهای وارده می باشد تا تجهییزات نصب شده بدرستی عمل کنند.